Gironella dona veu als testimonis de l'1-O

També s'ha celebrat un ple extraordinari a l'Ajuntament aprovant batejar un carrer amb el nom d'1 d’Octubre

Redacció
02 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 20:48h
Acte institucional per recordar els testimonis de l'1-O a Gironella.
Acte institucional per recordar els testimonis de l'1-O a Gironella. | David Font
Gironella ha recordat l'1 d'octubre aquest dilluns a la tarda amb un acte en el qual s'ha donat veu als veïns i veïnes que van participar i col·laborar en el referèndum. "Gent diversa retrobada de nou amb testimonis de com ho van viure", ha explicat l'alcalde de la vila, David Font. L'activitat, que ha presentat la periodista Anna Costa i que ha tingut lloc davant d'un públic nombrós a la plaça de l'Estació, ha servit perquè els ciutadans compartissin records i anècdotes d'aquell dia. 

A les 7, s'ha celebrat un ple extraordinari a l'Ajuntament aprovant batejar un carrer amb el nom d'1 d’Octubre. Es tracta del vial d'accés al supermercat Bon Preu i que fins ara no tenia nom. Segons ha afirmat Font, també s'ha aprovat una moció "posant en valor la feina feta". 



Gironella ha fet públic, a més, un vídeo amb fotografies de com va viure's l'1-O a la vila. Al migdia la vila també ha fet una aturada amb lectura del manifest de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) davant del consistori i ha realitzat una activitat, promoguda per l'ANC i el CDR local, perquè es poguessin expressar desitjos per la República en una de les urnes del Primer d'Octubre
Arxivat a