Unes 150 persones de la Catalunya Central surten del Bages per donar suport a les accions del CDR del Vallès

Diverses persones de comitès del Berguedà, com per exemple del CDR Gironella, s'hi han desplaçat per prendre part en les accions previstes | Els activistes han sortit de Sant Joan de Vilatorrada poc després de les set del matí

Redacció
01 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:10h

Un grup de concentrats al pavelló de Sant Joan de Vilatorrada abans de sortir cap al Vallès Foto: Gemma Aleman


Unes 150 persones han sortit del Bages per participar en les mobilitzacions previstes per aquest dilluns el matí pel Comitè de Defensa de la República (CDR) del Vallès. Els participants, que havien estat convocats pel CDR de Manresa a quarts de set del matí a l'avinguda universitària de Manresa, s'han desplaçat fins al pavelló de Sant Joan de Vilatorrada on, després de recollir més vehicles, han marxat en caravana a un punt del Vallès que han preferit no especificar. La sortida s'ha fet poc després de les set del matí.

El CDR Berga havia alertat anit a través de les xarxes socials de la convocatòria a Manresa, així com de diferents concentracions que han tingut lloc a Barcelona. Segons han pogut confirmar fonts de NacióBerguedà, diverses persones de comitès de la comarca, com per exemple del CDR Gironella, s'han desplaçat al Vallès per prendre part en les accions previstes.