Artesans, bolets, tastos gastronòmics, vermut i lleure fan fira a la Pobla de Lillet

Es torna a organitzar la 4a trobada de Cellers Vermutaires, Vermut i Tapes

Redacció
28 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:44h
Safates de rovellons
Safates de rovellons | Adrià Costa

Imatge d'una fira dedicada als bolets. Foto: Adrià Costa


La Pobla de Lillet celebra la 28a Fira del Bolet i del Boletaire aquest cap de setmana. L'esdeveniment se celebra els dos dies, 29 i 30 de setembre. A l'alt Berguedà fa setmanes que es respira l'olor de bolet i enguany promet ser una temporada generosa. De manera, que el municipi proposa un programa ple d'activitats en què no faltaran els tastos de bolets. 

La festivitat s'iniciarà dissabte amb la Fira d'Artesans i productors agroalimentaris, que s'allargarà durant tot el dia al carrer Jussà, i també diumenge amb gastronomia, vermuts i vins. Dissabte, hi haurà la 4a Trobada de Cellers Vermutaires, Vermut i Tapes, a partir de les 12 del migdia i fins a les 6 de la tarda. Una activitat que oferirà una mostra de cellers vermutaires, cerveses artesanes, vins i caves, i maridatge amb tapes de diferents bars i productors agroalimentaris.  També es farà el 20è concurs de plats cuinats amb bolets, de 4 a 5 de la tarda, al pavelló municipal, acompanyat del 5è concurs infantil de cuina del bolet.

La 7a edició del Tasta - B & Jazz tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'espai boletaire. El tast de vins de denominacions d'origen català amb tastets estarà maridat de blues i jazz en directe, a càrrec del grup The Rusties Trio. 

Diumenge, a banda de la fira i del vermut a la plaça de l'Ajuntament, hi haurà diada castellera, exposició micològica i dinar del boletaire. Durant els dos dies de fira hi haurà servei de trenet turístic que farà funcions de llançadora entre els aparcaments de l'Estació, el Camp de l'Eliets, el Clot del Moro i el centre de la vila. El dia 29, de 10 a 2 del migdia i de dos quarts de 5 a dos quarts de 8 del vespre, i el dia de 30, de 10 del matí a 2, els visitants podran passejar per la fira amb ponis. 
 

Consulta els actes de la Fira del Bolet i del Boletaire de la Pobla de Lillet

Arxivat a