Divulgació

L'exposició «Consum, com som?» arriba a Berga

Es tracta d'una exposició itinerant i interactiva sobre consum responsable que promou l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona

per Redacció, Berga | 27 de setembre de 2018 a les 18:41 |
Un home comprant en un supermercat, en una imatge de recurs. | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'exposició "Consum, com som?" de la Diputació de Barcelona pot visitar-se a Berga des d'aquesta setmana i fins dijous 4 d'octubre. Es tracta d'una exposició itinerant i interactiva sobre consum responsable que promou l'Àrea de Salut Pública i Consum de la demarcació. La mostra s'ha instal·lat al Casal Cívic de la ciutat, a la plaça de Sant Joan. 

La mostra pretén ser una reflexió sobre tots els aspectes de la vida del ciutadà com a consumidor i alhora busca proporcionar la informació i les eines necessàries per a consumir responsablement. L’exposició s’adreça a tota mena de públic. A més, la informació que s'hi presenta es troba estructurada en quatre grans blocs temàtics que desenvolupen el paper de les institucions, els drets dels consumidors, el consum responsable i l'etiquetatge. 
 
 

 

Participació