Guardiola aprova el pressupost de la primera fase d'obres d'un nou poliesportiu

El nou equipament ha de servir per a la realització d'esports, però també per organitzar activitats de lleure com sopars populars, actes o concerts | Els treballs que es faran properament costaran més de 400.000 euros

Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a les 19:16h

Pista poliesportiva de Guardiola de Berguedà. Foto: Cedida


Guardiola de Berguedà tindrà un nou equipament que faci les funcions de poliesportiu. Amb els vots favorables dels regidors del PDeCat-Crida Nacional i els vots en contra del grup de l'oposició Junts x Guardiola, l'Ajuntament de Guardiola va aprovar aquest dimarts, al ple municipal, el pressupost de la primera fase de la construcció d'una nova sala polivalent a la zona esportiva de la piscina.

El nou equipament ha de servir per a la realització d'esports, però també per organitzar activitats de lleure com sopars populars, actes o concerts. La primera fase d'obres consistirà en la fonamentació, estructura i estructura de cobert de l'obra, amb un pressupost de més de 400.000 euros provinents de la Diputació de Barcelona. El tancament definitiu es resoldrà més endavant. 

Segons han informat fonts de l'Ajuntament de Guardiola, properament s'iniciaran els tràmits jurídics per tal de portar a concurs públic aquest projecte, que es considera "molt necessari" i que ha estat una de les assignatures pendents del poble els últims anys. Fa una dècada, l'Ajuntament de Guardiola de Berguedà es va veure obligat a tancar, i posteriorment a enderrocar, el pavelló municipal d’esports, després d'un seguit d'informes de la Diputació de Barcelona que alertaven del seu mal estat. Des de llavors, el municipi requeria d'una carpa si volia organitzar actes a cobert sense dependre de les inclemències meteorològiques.