L'equip del berguedà David Tarrés assoleix la quarta posició a l'«Adventure Race» de Croàcia

Després de més de 63 hores de cursa sense parar, en què es van combinar proves de BTT, caiac, trekking i espeleologia, l'equip català va assolir un lloc meritori a la classificació

25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 19:02h
D'esquerra a dreta, Albert Vilana, Anna Martínez, David Tarrés i Albert Roca.
D'esquerra a dreta, Albert Vilana, Anna Martínez, David Tarrés i Albert Roca. | Cedida
El corredor del Club Orientació del Berguedà, David Tarrés, va participar durant la setmana passada a la primera edició de la Adventure Race Croatia, corresponent a les Demostration Races de la Adventure Racing World Series. La prova que es fa a Croàcia va tenir lloc entre el 18 i el 22 de setembre.

L'esportista berguedà va formar part de l'equip Travel Indonesia, juntament amb Anna Martínez, Albert Roca i Albert Vilana. Els catalans s'enfrontaven a 19 equips més d'onze nacionalitats diferents. Després de més de 63 hores de cursa nonstop, en què es van combinar proves de BTT, caiac, trekking i espeleologia, l'equip català va assolir una meritòria quarta posició.

Els catalans van demostrar un gran nivell durant tota la competició mantenint-se en posicions de podi durant més de 55 hores.