Economia

El Consell Comarcal del Berguedà obrirà un compte a Caixa d’Enginyers

Segons han explicat fonts de l'ens, "la iniciativa reforça la voluntat de fomentar l'economia social i solidària"

per Redacció , Berga, 24 de setembre de 2018 a les 11:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Una oficina de Caixa d'Enginyers en una ciutat catalana. Foto: Albert Alemany


El Consell Comarcal del Berguedà obrirà un compte a Caixa d'Enginyers. Segons han explicat fonts de l'ens, "la iniciativa reforça la voluntat de fomentar l'economia social i solidària". El Consell de Presidència va aprovar recentment l'obertura d'un compte bancari a la Caixa d'Enginyers. Caixa d'Enginyers va ser fundada el 1967 quan un grup d'enginyers industrials, amb esperit emprenedor, va decidir formar una societat cooperativa de crèdit. El grup, en constant creixement des de llavors, promou els principis d'ètica, compromís, confiança i responsabilitat social corporativa.


D'aquesta manera, el Consell Comarcal del Berguedà, més enllà del foment de les clàusules mediambientals i socials, ha decidit augmentar "la tipologia d'entitats financeres amb qui treballa", per mitjà d’encetar "una nova línia de col·laboració amb Caixa d'Enginyers que s'anirà desplegant".

 

Participació