Dos ferits greus i quatre de menys gravetat en un accident a la C-16, a Cercs

La carretera ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa i això ha provocat retencions de gairebé 8 quilòmetres en direcció nord

Redacció
22 de setembre del 2018
Actualitzat a les 15:16h

Dos dels ferits han estat traslladats en helicòpter (imatge d'arxiu). Foto: SEM


Un accident de trànsit a la C-16 ha provocat aquest migdia fins a sis ferits. El succés ha passat prop de les 12 al quilòmetre 107, a Cercs, quan dos vehicles haurien xocat per causes que encara es desconeixen. A conseqüència de l'impacte, els dos ocupants d'un dels vehicles han resultat ferits de gravetat. Segons han informat fonts del Servei Català de Trànsit (SCT), aquestes dues persones amb diagnòstic greu han estat evacuades en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i a la Vall d'Hebron, respectivament. Els quatre ocupants del segon vehicle, han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga. 

Les sis persones havien quedat atrapades als vehicles, per la qual cosa els Bombers han hagut de realitzar tasques d'excarceració. Set dotacions dels bombers, a més a més, dels serveis d'Emergències Mèdiques (SEM), i Mossos d'Esquadra, s'han desplaçat al lloc dels fets. Els serveis d'emergència han rebut l'avís a les 12.15 hores. 

A causa de l'accident s'ha tallat la C-16 en ambdós sentits. Això ha provocat fins passades les 3 de la tarda retencions de 8 quilòmetres en sentit nord i de gairebé 3 quilòmetres en sentit Barcelona.