Berga estrenarà el nou parc infantil de la Font del Ros aquest dissabte

L'estructura multifunció ha quedat muntada aquest divendres però el regidor Camps alerta que cal permetre l'enduriment del formigó que assegura la base abans de fer-lo servir

21 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:11h

La nova estructura multifunció s'obrirà al públic aquest dissabte. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


L'Ajuntament de Berga obrirà aquest dissabte al públic el nou parc multifunció de l'àrea de jocs infantils de la Font del Ros. El nou parc s'ha enllestit aquest mateix divendres.

El regidor d'Urbanisme, Oriol Camps, ha explicat que el que hi havia era una estructura de jocs infantils que havia quedat molt malmesa, i que coincidint amb l'inici del nou curs, s'ha substituït per una de nova. "Tenia molts problemes de seguretat i ja no era una opció mantenir-lo", ha afegit Camps. El regidor ha destacat que la nova instal·lació ha quedat muntada del tot aquest divendres, però que no es pot fer servir fins dissabte, perquè el formigó s'està assecant i cal garantir l'estabilitat dels ancoratges de la base. 

L'obertura del parc al públic es farà aquest dissabte a les 4 de la tarda. Les obres ronden els 14.000 euros. 

La brigada havia eliminat ja amb anterioritat les estelles de fusta que hi havia als elements de joc i que suposaven un perill. En l'actualitat, el consistori està duetn a terme també altres petites actuacions de manteniment en parcs de la capital berguedana. 
 

Parc Infantil de la Font del Ros. Foto: Pilar Màrquez Ambròs