El PDECat confirma a David Font com a alcaldable per Gironella

L'actual batlle ha guanyat les primàries del partit al municipi i encapçalarà la llista de JuntsxCAT

Redacció
21 de setembre del 2018
Actualitzat el 19 de març del 2019 a les 12:29h

David Font a l'assemblea del PDECat. Foto: David Font/Twitter


El PDECat ha confirmat a David Font com a alcaldable de Gironella i ha anunciat que encapçalarà la llista de Junts per Catalunya (JuntsxCAT) a les eleccions municipals de 2019, després d'haver guanyat les primàries del partit al municipi. 

L'actual batlle de Gironella, David Font va expressar ja al mes d'agost la voluntat de tornar a aspirar a l'alcaldia si el partit li feia confiança en el procés de primàries. Font va expressar llavors que "la llista de projectes per fer segueix sent més llarga que la llista de projectes que hem aconseguit, i tinc ganes i forces per poder-los fer realitat, altra vegada, a partir del 2019".  Ara es confirma que tornarà a ser candidat a l'alcaldia de la població. 

David Font va accedir a l'alcaldia de Gironella el 15 de juny del 2010 en motiu d'un pacte de govern entre ERC i CiU, els dos partits que van governar entre 2017 i 2011. Font va guanyar les eleccions municipis de 2011 i va tornar a encapçalar la llista de CiU el 2015, aconseguint majoria absoluta al poble. És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, Comptabilitat i Finances i ha estat empleat de banca. 

A més, ha estat president del Consell Comarcal del Berguedà, un càrrec que ha deixat per poder assumir la tasca encomanada pel Govern català com a director de l'Agència Catalana de Turisme. 
 
Arxivat a