Horrorland encara la recta final de venda d'entrades i anuncia que només en queden 1.500

El parc ha donat a conèixer també aquest dijous un nou vídeo

20 de setembre del 2018

Els impulsors d'Horrorland Park i l'alcalde de Cercs amb la mascota del parc, Mortimer. Foto: Cedida


Horrorland Park, ubicat a prop de la central tèrmica de Cercs, ha estat un autèntic fenomen des de que va donar-se a conèixer i es va saber que seria el primer parc temàtic de terror del sud d'Europa. A hores d'ara, el parc ha venut una majoria de les entrades. Fins al punt que els seus responsables han anunciat aquest dijous que només els queden 1.500 entrades. El parc funcionarà els dies 11, 12 i 13, 19, 20, 26, 27 i 31 d'octubre i l'1, 2, 3, 9, 10, 16 i 17 de novembre. 

La intenció és que es converteixi en una cita fixa del Halloween a Catalunya. Els responsables d'Horror Box i Insomnia Corporation, que estan posant a punt el parc, s'han mostrat en tot moments satisfets de l'èxit. El parc va esgotar les entrades VIP i de pas ràpid poques setmanes després d'anunciar-se. A més, la setmana passada el berguedà Climent Vila, un dels impulsors, ja va apuntar a NacióBerguedà que faltaven molt poques entrades per vendre, cosa que podria fer que a taquilla no n'hi hagués, perquè tots els tiquets s'haguessin venut en línia. Prop de 900 persones han participat als càstings del parc per treballar-hi com a espantadors, actors i maquilladors. 

A xarxes, el parc ha donat a conèixer també aquest dijous un nou vídeo amb un dels passatges del terror que s'hi podran trobar, en aquest cas amb terrorífics pallassos 3D.