VÍDEO La Polifònica prepara el concert dels 50 anys amb l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu

El mestre puig-reigenc Josep Pons portarà la batuta d'una cita musical inèdita a la comarca

Redacció
19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:26h
Els assajos amb el mestre Josep Pons per preparar el concert amb l'orquestra del Gran Teatre del Liceu són en marxa.
Els assajos amb el mestre Josep Pons per preparar el concert amb l'orquestra del Gran Teatre del Liceu són en marxa. | Polifònica de Puig-reig
La Polifònica de Puig-reig compleix 50 anys aquest 2018 i per celebrar-ho portarà la Gran Orquestra Simfònica del Liceu a Puig-reig en un concert que es preveu únic. L'actuació serà el 25 de setembre, a les 9 del vespre, al Pavelló Municipal de Puig-reig.

El públic berguedà podrà gaudir per primera vegada de la Polifònica i de l'Orquestra Simfònica del Liceu, en una actuació dirigida pel mestre puig-reigenc Josep Pons, director artístic del Gran Teatre del Liceu.

La Polifònica de Puig-reig ha compartit a xarxes socials un dels vídeos dels assajos i de preparació pel gran dia amb Josep Pons a la batuta.



Les entrades anticipades que es podien comprar en aquest enllaç per 15 euros es troben exhaurides. L'organització es manté pendent de conèixer, si per les característiques del pavelló, podrà vendre un petit gruix d'entrades a taquilla, amb un cost de 18 euros. 
 
Arxivat a