Cedinsa realitza treballs d'asfaltat a la C-16 per valor d'un milió d'euros

Les obres que finalitzaran la darrera setmana d'aquest mes de setembre s'han portat a terme entre Berga i Balsareny i son conseqüència de les obligacions establertes en el vigent contracte concessional

19 de setembre del 2018
Actualitzat a les 12:40h

Treballs d'asfaltatge a la C-16 aquesta setmana. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


La societat concessionària Cedinsa està portant a terme fins a finals de setembre tasques d'asfaltat a la C-16 entre Berga i Balsareny. Una actuació de conservació ordinària de la via valorada en un milió d'euros, i que inclou les tasques de senyalització i reposició de marques vials. L'asfaltat es correspon amb reposicions puntuals de la capa de trànsit com a conseqüència de sinistres (per exemple, incendis o caiguda de líquids) que han afectat el paviment i també a l'objectiu de millorar les condicions de circulació d'acord amb les dades d'aucultació periòdica que s'obtenen d'aquesta carretera. Segons ha explicat el departament de Territori i Sostenibilitat a NacióBerguedà, aquesta actuació és conseqüència de les obligacions establertes en el vigent contracte concessional. 

Les obres, que finalitzaran la darrera setmana d'aquest mes de setembre, es van iniciar a finals del mes d'agost afectant a les dues calçades de la carretera C-16, entre el punt quilomètric 66 - al terme municipal de Balsareny - i el punt quilomètric 95,8 - al terme municipal de Berga -. 
 
Els treballs impliquen restriccions puntuals a la carretera C-16 entre setmana. Es disminueix de dos a un carril de circulació, però en cap cas hi ha talls totals a la carretera, segons també ha descrit el departament de Territori. La concessionària reposarà totes les marques vials afectades per les obres dintre dels diferents trams executats.