Carta d’agraïment de la família de Marc Sabata Serra «León»

Els familiars del Bomber de Cal Rosal que va morir a causa d'una caiguda mentre escalava a l'Urriellu, a Astúries, agraeixen l'escalf rebut i les mostres de suport

Família de Marc Sabata Serra
18 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:16h

La família de Marc Sabata Serra 'León' ha escrit una carta per agrair tot l'escalf rebut. Foto: Família de Marc Sabata Serra 'León'


Després de la cerimònia de diumenge passat, la família del Marc Sabata Serra voldríem agrair totes les mostres de suport i recolzament que hem rebut des del primer moment. Ens reconforta molt veure com tanta i tanta gent us estimeu el Marc: ell seria molt feliç veient com tots us vàreu reunir al seu voltant per acomiadar-lo i donar-nos escalf.

También queremos agradecer todo el calor humano que recibimos en Oviedo. Gracias a Fernando y Beatriz para no dudar ni un segundo en dejarnos un piso que fue nuestro refugio en la ciudad. Al equipo médico que rescató a Marc en la montaña, con el mismo Fernando al frente y los bomberos Rafa y Pablo. A los médicos del hospital HUCA de Oviedo que lucharon por la vida de Marc: Odiaya, Vicki, Camilo, M. José, Raquel y el neurocirujano que lo operó, Dr. Kevin Piña, que nos dio tantas esperanzas. Y al equipo de enfermería y auxiliares que lo cuidó en la UCI 6 del hospital, especialmente a Chus, Begoña y Eva que nos mimaron mucho en esta situación tan difícil y nos dejaron estar al lado de Marc hasta el final.

Per últim, volem agrair amb tot el cor, el suport que vàrem rebre dels amics que van venir fins a Oviedo. A la Isabel i al Rafa de Jaca i als set àngels que van venir sense dubtar des d’aquí i que van ser els nostres puntals mentre érem tots junts al costat del Marc: Maria Alsina, Ricard Balaguer “Riki”, Ricard Calmet, Jordi Contreras, Jordi Fernàndez, Pere Muixí i Pere Serral. Gràcies de tot cor, de part nostra i del Marc. Us estimem molt.

El Marc sempre estarà present en tots aquells que vàrem tenir la sort de creuar-nos en la seva vida. Ara també estarà present en 3 vides que ha pogut salvar amb els seus òrgans i que sense conèixer-los els ha donat una segona oportunitat. Així era el Marc...ajudant desinteressadament, sense presumir i discretament.

Gràcies a tothom.

Família de Marc Sabata Serra 'León'.