Comença la tercera temporada de l’equip de bàsquet inclusiu

Dijous 20 de setembre hi haurà una reunió informativa de la iniciativa al pavelló municipal de Berga

Redacció
18 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:03h
Bàsquet inclusiu, a Berga.
Bàsquet inclusiu, a Berga. | Consell Comarcal del Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà, el Bàsquet Berga i l'Institut Guillem de Berguedà engegaran aquesta tardor la tercera temporada del bàsquet inclusiu. Dijous 20 de setembre es farà una reunió informativa de la iniciativa, que va començar a caminar el març de 2017, a proposta dels alumnes del CFGM d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència de l'Institut Guillem de Berguedà.

La idea va ser acollida i acompanyada pel Consell Comarcal del Berguedà i el Club Bàsquet Berga. De fet, després de la prova pilot, la temporada 2017-18 va passar a ser un equip més dins el Bàsquet Berga. 
 
Per tal d’informar sobre el funcionament de la temporada 2018-19, es farà una reunió informativa el dijous 20 de setembre a les 6 de la tarda al Pavelló de Berga. En aquesta reunió, es lliuraran ja els formularis d'inscripció, es presentaran els entrenadors i es resoldran tots els dubtes de funcionament. Està previst que els entrenaments siguin els dijous de 5 a 7, al Pavelló de Berga, amb inici el 27 de setembre.
 
Aquest equip  – pensat per a persones amb diversitat funcional – aporta benestar als participants, entenent l’esport com a eina clau de promoció de la salut, com a espai de cohesió i participació social. Per tirar endavant la iniciativa es compta amb la col.laboració de Diputació de Barcelona, Montajes Rus SL, Clínica Dental Pere Pessarodona i Catalana d’Occident.
Arxivat a