El berguedà Roger Mateos acaba tercer a la general de la Copa Catalana de descens en BTT

El jove esportista va aconseguir la vintena posició en la darrera prova del campionat català, que s'ha disputat a Vallnord (Andorra)

Redacció
17 de setembre del 2018
Actualitzat a les 17:57h
Roger Mateos, a Vallnord.
Roger Mateos, a Vallnord. | Jordi Prat
"Una gran temporada". Així valora el jove esportista berguedà Roger Mateos la temporada esportiva en descens BTT on ell participa. Mateos competeix en categoria sots 23 amb l'equip Mola Bike.

L'u de setembre va disputar a Vallnord, a Andorra, la darrera prova del campionat català, que també forma part de la copa del món. Una cursa que va comptar amb els esportistes de més nivell de l'especialitat. Es tracta d'un circuit molt físic i tècnic, que fins ara se li havia resistit força. Tot i que, segons ha explicat Mateos, als entrenaments ja va veure que hi havia "més connexió que altres vegades" i que se sentia "còmode" al circuit. Amb tot plegat, Roger Mateos va aconseguir ser 21è a les classificatòries, tot i que a la final va caure. Al final, va aconseguir la vintena posició de la prova en la seva categoria. 
 
És entre aquest resultat i la regularitat que ha assolit a la Copa Catalana, on enguany ha puntuat a la majoria de proves, que el berguedà ha aconseguit la tercera posició a la general de la Copa Catalana de descens 2018. Una temporada que qualifica de molt bona i que acaba amb molta satisfacció per la feina feta.

Segons Mateos, "ara toca seguir millorant i pensar en l'any vinent amb nous reptes i nous espònsors". Roger Mateos es mostra "molt content i motivat" i agraeix "el gran esforç que ha fet el meu equip". 
 

Roger Mateos ha fet una temporada de regularitat que li ha valgut bons resultats. Foto: Jordi Prat

Arxivat a