Cinc encaputxats atraquen la joieria Climent de Puig-reig

Principalment s'han endut rellotges, però encara no hi ha hagut detinguts

Redacció
16 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:50h
Un mínim de cinc persones encaputxades han atracat aquest divendres entre les 5 i les 6 de la matinada la joieria Climent de Puig-reig, situada al carrer Llobergat número 17. Segons ha pogut saber aquest diari, els lladres han entrat a la joieria sense fer malbé cap dels panys que hi havia per seguretat, tot i que sí que han trencat vidres dels aparadors interiors.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, els lladres s'han endut bàsicament rellotges, tot i que també joies de gran valor i, fins el moment, encara no s'ha pogut detenir cap sospitós. En aquests moments, el robatori s'està investigant per una unitat especial, a falta de més detalls.

El propietari de la joieria, Joan Altimiras, també ha relatat els fets des de que s'ha activat el sistema d'alarma fins que han arribat els Mossos. Concretament, ha explicat que tot ha passat en qüestió de tres o quatre minuts, instants que els lladres han aprofitat per entrar per una porta lateral, "burlant amb certa facilitat els panys de seguretat", i s'han endut rellotges i joies de "gran valor". Segons ell, s'ha hagut de tractar necessàriament d'una "banda organitzada experta", ja que han anat molt ràpid i han buscat especialment les peces més cares que no estiguessin dins la caixa forta. "Les més barates no les han agafat pas", ha bromejat després de l'ensurt. 

No obstant això, els sistemes de seguretat també han funcionat tots perfectament i, en menys d'un quart d'hora, s'ha activat tot el protocol des de la central d'alarmes. Pel que fa al volum de les pèrdues, el joiers no s'ha atrevit a dir de quants diners s'està parlant, tot i que ha precisat que en seran molts. 

La joieria Climent començava, justament aquets divendres, la campanya dels 125 anys. Una coincidència que Altimiras ha qualificat d'anecdòtica, ja que des del seu inici, la joieria mai havia estat víctima de cap atracament d'aquestes característiques: "Furts si, però robatoris professionals, no". 

Els propietaris de la joieria tampoc han volgut donar més detalls del succés, i han posat tota la seva confiança en l'equip de Mossos d'Esquadra que ho està investigant. 
Arxivat a