Dues petjades

per Xavier Gonzàlez-Costa , 15 de setembre de 2018 a les 15:00 |
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Una petjada volia atrapar l'altra,
                                                    però sempre passava de llarg. 

Una necessitat paral·lela, una voluntat de simetria impossible que anava deixant un rastre enjogassat al llarg d'aquella pau de sorra verge que, lluny de desanimar-les, els oferia l’oportunitat i els donava la força per seguir empaitant-se, perseguint-se, sense desesperar, amb la fe de, tard o d'hora, poder-se arribar a encalçar. 


Quan platja i més platja enllà, extenuades, però satisfetes i complagudes, finalment es van trobar,
                  una onada distreta 

                  les va esborrar.

 
 
Xavier Gonzàlez-Costa va començar a viatjar als vuit anys acompanyant a Juli Verne i a Tintin. Després, de gran, ha anat a veure si és veritat, cooperant amb la desapareguda organització “Viatgers sense Fronteres" que va presidir des de la seva fundació. És escriptor autodidacta, de formació acadèmica en el món de les ciències. Ha guanyat diversos premis de poesia i de teatre. Com a actor, porta més de vint-i-cinc obres de teatre al sarró del Garrofa, que va interpretar durant vint-i-sis Nadals als Pastorets de Berga.
 
Bet Calderer és una Berguedana de Barcelona, artista i grafista. Sortida dels forns de la Facultat de Belles Arts de la capital, se sent orgullosa de poder dir que va començar a treballar al costat Pepe Calvo, amb qui va aprendre l'ofici de donar solucions de disseny gràfic per a empreses com Coca-cola, Santiveri, Martínez-Bimbo, Marcilla, etc. Des de fa quinze anys ha fet de la seva passió, la pintura i el dibuix, el seu modus vivendi. Ha col•laborat amb Ibèrica de danza amb l'escenografia pictórica de l'espectacle “Las estaciones”.

 

 

Participació