L'escola d'adults de Berga encara té places lliures per aquest curs

El curs comença dimecres 19 i és possible matricular-se a tots els ensenyaments, tret del segon curs d'informàtica que ja està complet

Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:59h

Sortida a Pedret del Centre de Formació d'Adults del Berguedà. Foto: Cedida


El Centre de Formació d'Adults Berguedà (CFA Berguedà), la també anomenada escola d'adults de Berga, iniciarà les classes el dimecres dia 19 de setembre, en horari de tarda i vespre, a les dependències de l'institut Guillem de Berguedà. Però encara és possible matricular-se a tots els ensenyaments, tret del segon curs d'informàtica que ja està complet. 

Els ensenyaments que s'impartiran durant el curs 2018-2019 són informàtica, llengua anglesa (nivells A1, A2.1 i A2.2 del MECR (Marc europeu comú de referència per a les llengües)), preparació per a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i grau superior, Educació Secundària per a persones adultes (ESO) que es pot cursar a través de l'Institut Obert de Catalunya (IOC), i formació instrumental; és a dir, aprenentatge de la lectura, l'escriptura i nocions de càlcul. 

Els Centres de Formació d'Adults (CFA) depenen del departament  d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, expedeixen  titulacions oficials i tenen caràcter gratuït. Hi poden accedir, amb caràcter general,  les persones que hagin complet 18 anys o bé que els compleixin durant l'any natural en què s'inicia la formació.