Berga obre a la ciutadania la proposta de modificació del Reglament del Consell Escolar Municipal

L'ajuntament recull propostes per introduir millores a l'ens

, Berga | 13/09/2018 a les 20:44h
Arxivat a: Municipis, Participació Ciutadana, Ajuntament de Berga, Reglament del Consell Escolar, participació ciutadana

El regidor d'Educació, Eloi Escútia, Foto: Aida Morales.


L'Ajuntament de Berga ha obert a la ciutadania la consulta pública prèvia per a l’elaboració del Reglament del Consell Escolar Municipal de Berga. Es tracta d'un organisme de participació que inclou els agents que formen part de la comunitat educativa de la ciutat. L'objectiu d'aquesta actuació és adaptar l'actual Reglament General del Servei Públic Municipal de les Escoles de Berga, tenint en compte que la regulació que regeix actualment el Consell Escolar Municipal de Berga va ser aprovada l'any 1988. Això ha motivat la necessitat de modificar el text per adaptar-lo a les noves necessitats tècniques i educatives, així com per donar compliment als canvis normatius que s'han produït darrerament en l'àmbit administratiu, educatiu i de participació ciutadana. 
 
D'altra banda, l'adaptació del reglament impulsada per l'àrea d'Educació del consistori berguedà també té la voluntat de crear canals de comunicació entre l'administració i els diferents sectors vinculats a la comunitat educativa de la ciutat per definir accions i línies de treball comunes. L'objectiu és millorar la qualitat educativa i la renovació pedagògica d'acord amb els principis d'escola activa per avançar cap a un model d'escola basat en la igualtat, la responsabilitat i la tolerància.  
 
Les persones interessades en fer aportacions i suggeriments sobre la matèria hauran de ser majors de 16 anys. Per fer-ho, caldrà accedir a l'apartat "Participació ciutadana en projectes normatius" inclòs en l'espai dedicat a la participació ciutadana del web municipal. En aquesta secció, els usuaris i usuàries podran consultar i descarregar el document de síntesi de la iniciativa normativa que inclou els objectius, la necessitat i els problemes que es preveuen solucionar mitjançant l'elaboració del Reglament del Consell Escolar Municipal. En aquest apartat també hi apareix l'enllaç al formulari d'instància genèrica que cal completar amb les aportacions corresponents. El termini per a la presentació de les instàncies de forma presencial o telemàtica estarà obert fins al 24 de setembre.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Arnau Urgell
Es dispara la demanda de cotxes sostenibles a través de la central de compres de l'Associació Catalana de Municipis
Ball de gegants de la Patum de Berga.
Ball de gegants de la Patum de Berga. | Pilar Màrquez Ambròs
Pilar Màrquez Ambròs | 14 comentaris
El patronat treballa en la confecció d'unes bases per licitar el disseny de la vestimenta perquè la roba actual comença a estar desgastada | La licitació es prepara per adaptar el procés de canvi a la nova llei de contractació
Als 91 anys ha anunciat que publica l'últim article