Xavi Tomasa queda en segona posició a la Cursa de la Diada de Térmens

El primer classificat va ser l'atleta de l'Avinent Manresa Pol Guillén

13 de setembre del 2018
Podi a Térmens (Lleida).
Podi a Térmens (Lleida). | Xavi Tomasa
L'atleta de l'Avinent Manresa Pol Guillén es va imposar diumenge en la Cursa de la Diada que es va disputar a Térmens (Lleida). Sobre un recorregut de deu quilòmetres, Guillén va entrar en primera posició amb un temps de 32'41". Així va avantatjar en vuit segons al berguedà Xavier Tomasa (Inverse) que va quedar en segona posició. Xavi Tomasa ha explicat que al quilòmetre 8 va notar "una punxada al bessó" que li va impedir intentar igualar l'escapada de Guillén.

El tercer esglaó del podi va ser per a l'atleta lleidatà Ricard Pastó (AA Xafatolls) amb un temps de 32'56". La cursa va tenir una participació de 351 atletes arribats.

Els últims dies, el berguedà Xavi Tomasa va quedar, a més, cinquè en una cursa molt renyida disputada a Mallén (Jaén). En aquesta prova va superar els 9 quilòmetres de recorregut en un temps de 28'15''.