Prop de 900 aspirants participen als càstings d'Horrorland Park

Les proves per treballar al primer parc del terror del sud d'Europa s'estan realitzant aquest dimecres i dijous

12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:35h
Proves per a espantadors als peus de la tèrmica de Cercs.
Proves per a espantadors als peus de la tèrmica de Cercs. | Horrorland Park
El parc temàtic Horrorland Park, situat a la vora de l'antiga central tèrmica de Cercs (Berguedà), continua desbordant totes les previsions. Horrorland ha començat els càstings per trobar maquilladors, espantadors i actors, despertant de nou gran expectació. La setmana passada els responsables del parc van anunciar que es buscaven 140 persones per treballar-hi i, en poc menys de cinc dies, han rebut un total de 895 candidatures.

Les proves es realitzen entre aquest dimecres i dijous al polígon industrial que s'està preparant per convertir-se aquesta tardor en el primer parc del terror del sud d'Europa.

Un dels responsables d'Horrorland Park, Climent Vila, ha explicat a NacióBerguedà que avui s'han realitzat les proves per a espantadors i maquilladors. "Hi ha una gran quantitat de persones que aspiren al paper d'espantador, de manera que aquest dijous a la tarda es faran més proves", ha comentat Vila. Demà al matí serà el torn d'actors i actrius, que en aquest cas han de tenir experiència demostrada i s'hauran d'haver après un paper perquè, per exemple, seran els encarregats d'introduir al públic a una història determinada dins dels diferents passatges del terror que hi haurà. 




D'espantadors el parc en busca poc menys d'una vuitantena, però han arribat més de 600 candidatures. "Als espantadors no se'ls demanava experiència perquè els dies 3 i 4 d'octubre els hi farem una formació; són les persones que hauran de fer l'acció d'espantar dins dels passatges del terror", ha afirmat Vila. "El que hem buscat a les proves és veure com reaccionaven els que hi aspiraven, saber per què es presentaven; així que els hem posat en diverses situacions per comprovar què feien", ha dit Climent Vila. "Per exemple, en una prova, primer se'ls deia que caminessin tipus zombi, després que fossin un zombi una mica nerviós, un que atacava, etcètera", ha afegit. 

De Granada a Cercs... per aspirar a ser maquilladora

Els responsables d'Horror Box i Insomnia Corporation, que estan posant a punt el parc, s'han mostrat satisfets pel que fet que les proves hagin despertat també interès fora de Catalunya. Els correus electrònics no han parat d'arribar d'ençà que van anunciar-se els llocs de feina que s'oferien. "Fins i tot ha vingut una noia de Granada que ha explicat que la seva il·lusió seria fer de maquilladora; si l'agafem, diu que s'estaria dos mesos vivint a Berga perquè és el que realment voldria fer", ha comentat Climent Vila. "Hem tingut gent de Terrassa, de Manresa, de Berga, de Sant Corneli, de tot arreu", ha celebrat Vila.

Les entrades, a punt d'acabar-se 

A hores d'ara el parc ha venut una majoria de les entrades. "Queden comptadíssimes entrades", ha assegurat Vila. "Amb el ressò que han tingut els càstings, segurament entrarem ja a la recta final, i a taquilla pot ser que no se'n venguin, que tota la venda s'hagi fet en línia", ha dit Vila. "Estem molt contents", ha assenyalat. "Saber que omplirem, ens ha anat molt bé per assegurar que el parc necessitarà tot el personal cadascun dels dies d'obertura", ha destacat Climent Vila.