Ja es pot demanar cita per renovar el DNI al Berguedà a l’octubre

Un equip mòbil de la Policia Nacional serà al Pavelló de Suècia, el dimecres 17 d’octubre, de 10 del matí a 1 del migdia

Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:19h

Imatge d'arxiu d'una persona fent-se el DNI.


Els berguedans podran renovar el Document Nacional d'Identitat espanyol (DNI) el 17 d'octubre de 2018, a Berga. Un equip mòbil de la Policia Nacional serà al Pavelló de Suècia, el dimecres 17 d'octubre, de 10 del matí a 1 del migdia.

Les persones interessades han de tenir cita prèvia demanant-la al Consell Comarcal del Berguedà per telèfon 938213553 o bé per whatsapp al 618180234. Es donaran un màxim de 60 cites. Es podran renovar DNI i fer noves altes.
 
Una setmana més tard, el dimecres 24 d'octubre, es podran recollir els DNI renovats.
A més a més, com ja ha funcionat fins ara, les persones que vulguin tramitar la renovació del DNI fora del Berguedà (per exemple, a Manresa o Puigcerdà) poden demanar hora a www.citapreviadni.es.

Ara fa un any l'equip mòbil de la Policia Nacional que havia de prestar el servei va informar que aquest no se seguiria donant, donat que els equips mòbils havien rebut llavors instruccions de cancel·lar els desplaçaments per la situació política a Catalunya. Des d'aquell moment i fins que el servei no s'ha recuperat, els berguedans han hagut de realitzar aquest tipus de tràmit en comarques veïnes com el Bages o la Cerdanya.