Un total de 386 alumnes es traslladen amb bus fins a la seva escola o institut

El Consell Comarcal del Berguedà ha rebut 514 sol·licituds per accedir als ajuts de menjador

Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 11:00h
Els autocars arriben als instituts, en l'inici del curs escolar.
Els autocars arriben als instituts, en l'inici del curs escolar. | Consell Comarcal del Berguedà
Un total de 386 escolars utilitzaran, durant aquest curs acadèmic, el transport escolar que ofereix i garanteix el Consell Comarcal del Berguedà, per traslladar-se fins als seus centres de primària o secundària, des de la seva població. Segons han informat des de l'ens comarcal, diversos combois o cotxes fan possible un total de 32 línies escolars. Dels 386 alumnes que utilitzen el transport escolar hi ha 56 nens i nenes de primària, 303 de secundària i 27 d'educació especial.

En global, aquest dimecres han començat les classes als 23 d'edicació primària, 7 centres d'educació secundària i 1 centre d'educació especial del Berguedà. El curs escolar comença a la comarca amb un total de 4.393 alumnes a l'etapa escolar obligatòria. D'aquests, 2.997 corresponen a l'ensenyament Infantil i Primària i 1.396 fan referència a Secundària.

Menjador escolar

El Consell Comarcal del Berguedà ha rebut, a més, 514 sol·licituds per als ajuts de menjador del present curs. D'aquestes sol·licituds, 445 ja estan resoltes i n'hi ha 95 pendents de resoldre. Per altra banda, per aquells alumnes que no tenen centre d'ensenyament en el seu municipi de residència, 139 alumnes utilitzen el servei de menjador obligatori gratuït.