El festival de poesia per la República es trasllada al teatre de Berga pel risc de pluja

La cita és a les 7 de la tarda i acollirà una trentena de poetes d'arreu dels Països Catalans

09 de setembre del 2018
Actualitzat a les 19:02h

Presentació del recital de poesia que tindrà lloc aquest diumenge 9 de setembre a Berga. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


El festival nacional de poesia "Paraula de Poeta" per reclamar la llibertat i la República se celebrarà finalment al Teatre Municipal de Berga per la previsió de pluja. L'acte, que tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda, s'havia de realitzar a la plaça de Sant Pere; però finalment s'ha canviat la ubicació per tal d'evitar que el mal temps ho espatlli. L'entrada és lliure i gratuïta.

Hi participaran 30 poetes d’arreu dels Països Catalans i vol rememorar un festival que es va fer a Barcelona l’any 1970 organitzat per l’Assemblea de Catalunya.

L'acte, impulsat per R de República, Òmnium Berguedà, l'ANC Berga i l'Ajuntament de Berga, estarà presentat pels actors Anna Sahun i Joel Joan, amb la presència de Carme Sansa i Joan Lluís Bozzo. Els poetes que hi intervindran són Roser Amills, Enric Casasses, Montserrat Altarriba, Marta Pessarrodona, Manuel Forcano, Jordi Pàmias, Olga Xirinacs, Jaume Creus, Núria Armengol, David Caño, Mercè Clarament, Jaume Comas, Josefa Contijoch, Jordi Cussà, Maria Josep Escrivà, Climent Forner, Àngels Gregori, Ramon Guillem, Jaume Huch, Núria Martínez-Vernís, Arnau Pons, Miquel Royó, Josep Lluís Roig, Jordi Solà Coll, Cèlia Sànchez-Mústich, Lluís Solà Sala, Blanca Llum Vidal, Ester Xargay, Manuel Molins i Mercè Claramunt.
Arxivat a