Marc Coma amplia el seu avantatge al Dakar

El d'Avià afirma que està essent un ral·li "molt dur"

Redacció
15 de gener del 2015
Actualitzat a les 11:12h
Marc Coma a la desena etapa del Dakar
Marc Coma a la desena etapa del Dakar | AMV

Marc Coma a la desena etapa del Dakar Foto: AMV


A tres dies del final del ral·li més dur del planeta, sembla que no hi ha res que pugui parar l'embranzida del pilot d'Avià, Marc Coma, que cada vegada amplia més el seu lideratge al Dakar. Concretament, el berguedà s'ha distanciat a més de set minuts del segon classificat a la cursa, Paulo Gonçalves, i ja està a més de mitja hora del tercer, Pablo Quintanilla. 

L'etapa d'aquest dimecres, la desena entre Calama i Cachi, i de 891 quilòmetres, era una de les més temudes, sobretot perquè incloïa segona etapa marató i es disputava a més de 4.000 metres d'altura. No obstant això, Coma ha completat el tram amb èxit -tot i la pluja del principi- i lluny d'alguns dels problemes tècnics o d'orientació d'altres trams. 

El pilot d'Avià ha realitzat, d'aquesta manera, l'etapa cronometrada amb quatre hores, vuit minuts i 50 segons, a un minut i mig de Joan Barreda -el pilot d'Honda que ha guanyat l'etapa-, i ha finalitzat la cursa amb satisfacció, malgrat la duresa: “Hem de lluitar contra moltes adversitats, tot i que la que més costa de controlar, després de tants dies de desgast, és la d'un mateix; però gaudeixo malgrat el patiment”. 

El berguedà també ha considerat que està essent “un Dakar molt dur” que requereix molta concentració i determinació i, pel que fa a l'etapa d'aquest dimecres, ha afirmat que l'altitud i les condicions la han convertit en una cursa “molt ràpida i complicada”.