Visita Pastoral del Bisbe de Solsona a la Valldan

Xavier Novell es reuneix amb l'Associació de Veïns de la Valldan

Montserrat Coll
15 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:36h
576_1421266763FOTO_2_(4)
576_1421266763FOTO_2_(4)

A principis d'aquest gener, el bisbe Xavier Novell va presidir la missa a l'església de Sant Bartomeu de la Valldan, amb motiu de la Visita Pastoral que està duent a terme a l'Arxiprestat del Berguedà. El bisbe Xavier anava acompanyat dels seminaristes del Bisbat de Solsona. 

Va concelebrar Mn. Camil Viladrich, que acostuma a celebrar la missa els diumenge i festius a l'església de la Valldan, a qui el bisbe va agrair públicament la seva dedicació i l'esforç, malgrat la seva delicada salut. Novell va dir als fidels que el fet que el mossèn s'esforci cada festa per anar a l'església i celebrar la missa és un motiu de reflexió per tal que ells també s’esforcin a anar-hi i, sobretot, no es deixin vèncer per la mandra.

El Cor Parroquial va solemnitzar la celebració amb cants i, un cop acabada la missa, la presidenta de la Junta de l'Associació de Veïns de la Valldan, M. Antònia Ortega, va explicar la tasca que duu a terme la Junta, les activitats que es fan al barri, i va lliurar-li un exemplar del llibre "Què en sabem, de la Valldan?"
 

A l'exterior del temple el bisbe va saludar els feligresos i, posteriorment, va reunir-se amb la Junta de l'Associació de Veïns, que també col·labora amb la parròquia.