David Font és el nou director de l'Agència Catalana de Turisme

El gironellenc deixarà el càrrec de president del Consell Comarcal del Berguedà en la mesura en què se'n decideixi el relleu

06 de setembre del 2018
David Font en una imatge d'arxiu.
David Font en una imatge d'arxiu. | Aida Morales
El president del Consell Comarcal del Berguedà i alcalde de Gironella, David Font, és el nou director de l'Agència Catalana de Turisme. Font ha confirmat el nomenament a aquest mitjà, si bé de moment ha preferit no aprofundir en una valoració. El berguedà substitueix a Xavier Espasa, que dirigia l'ens actualment. 

David Font, membre de la nova direcció del PDECat, té 38 anys i recentment ha expressat la voluntat de tornar-se a presentar com a alcalde de Gironella en les eleccions municipals de 2019. És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, Comptabilitat i Finances i ha estat empleat de banca. 

David Font és president del Consell del Berguedà des de 2015, si bé la nova responsabilitat al capdavant de l'Agència Catalana de Turisme farà que deixi el càrrec comarcal. La previsió és que el polític gironellenc s'aparti de manera gradual i deixi pas a una nova persona al capdavant de l'ens berguedà en la mesura que es decideixi qui en pren el relleu. 

La incorporació com a director de l'Agència Catalana de Turisme ha de ser immediata, donat que el nomenament va produir-se justament aquest dimecres. Font ha informat ja del seu nomenament als treballadors i als grups polítics de l'ens comarcal i també als alcaldes del Berguedà.