Gironella posarà calefacció al pavelló i canviarà els tancaments de l’escola Sant Marc de Cal Bassacs

El ple va aprovar la modificació de crèdits per a les dues inversions que han de tirar-se endavant abans d'acabar l'any

Redacció
05 de setembre del 2018

Imatge del ple de Gironella. Foto: Ajuntament de Gironella


El ple ordinari de Gironella del mes de setembre, celebrat aquest dilluns, ha servit per donar llum verda a la modificació de crèdits necessària per poder tirar endavant dues inversions abans d'acabar aquest any 2018. Concretament, la primera d'aquestes inversions ha de servir per canviar per tancaments d'alumini i vidre doble totes les finestres de l'escola Sant Marc de Cal Bassacs, concretament on hi ha les aules de cicle mitjà i superior i sala de mestres. L'edifici, dels anys 70, té uns tancaments que no tenen un bon aïllament tèrmic i feia necessari canviar-los per millorar l’eficiència i la confortabilitat d’alumnes i professors. La inversió té un cost de 28.000 euros que es tiren endavant gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.
 
La segona de les inversions és la instal·lació de calefacció al pavelló esportiu municipal, cada cop amb més activitats d'entitats esportives i extraescolars de centres de primària. L'actual sistema feia anys que no funcionava i calia posar la solució. Així, s’ha optat per un sistema de tubs radiants situats a la part superior del pavelló i que han de permetre assolir unes temperatures de confort per a la pràctica esportiva. El cost de l’actuació està situat 43.500 euros. 
 
L'alcalde de Gironella, David Font, ha manifestat que ambdues accions són "importants" i que es volen portar a terme "abans d’acabar l'any". La modificació de crèdits va ser aprovada per unanimitat.

Esllavissada a "Cal Pequeño"
 
En l'apartat de precs i preguntes del ple, el grup municipal d’ERC va demanar si l'equip de govern estava al corrent d'una esllavissada a la zona de la riera de la Riba, també anomenada de Cal Pequeño, i de les herbes que estaven creixent amb les pluges. David Font els va respondre que els tècnics estan avaluant l'esllavissada i faran un informe de com procedir.