Talls d’aigua a Berga a causa de la reparació d’una avaria a la xarxa de subministrament

Les afectacions per l'avaria començaran aquest dimecres a les 9 del matí

Redacció
04 de setembre del 2018
Actualitzat a les 20:02h

L'afectació comportarà el tall permanent del servei d'aigua en diverses zones de Berga. Foto: Adrià Costa


La reparació d'una avaria registrada a la xarxa d’aigua provocarà talls en el subministrament a diverses zones de la ciutat de Berga, a partir de les 9 del matí d'aquest dimecres. 

L'afectació comportarà el tall permanent del servei d'aigua a les zones del carrer del Roser, la carretera de Solsona, la Ronda de Queralt i el Tossalet de les Forques, mentre que es produiran canvis de pressió en el subministrament a la carretera de Solsona (antiga Caserna dels Soldats), el Passeig de la Pau i la Font del Ros. De moment, segons fonts de l'Ajuntament de Berga, no es pot determinar l'horari previst del restabliment del servei. 
 
D'altra banda, cal destacar que la reparació de l'avaria de la xarxa d’aigua també comportarà alteracions del trànsit a l’encreuament de la Ronda de Queralt i la Ronda Moreta. Concretament, els vehicles que circulin per la Ronda Moreta en direcció a la Plaça de la Creu seran desviats cap al carrer de Barcelona. En canvi, es mantindrà el sentit habitual de la circulació dels vehicles que circulin des de la Plaça de la Creu cap a la Ronda Moreta. Tanmateix, es mantindrà la circulació en sentit descendent, des de la Ronda de Queralt, en direcció a la Plaça de la Creu. 

Zones amb talls d'aigua permanents

En detall, les vies on hi haurà talls d'aigua permanents són el carrer del Roser, la carretera de Solsona, el carrer Coforb, la plaça dels Països Catalans, un tram del carrer Cervantes i un altre de la carretera de Sant Fruitós, un tram del carrer Gran Via, els carrers Comte Oliba, Pio Baroja, l'Espunyola, Prat de la Riba, Rasa del Casot, Pere Camps, Rasa del Canyet, Santa Bàrbara, El Bruc, una part del Pla de l'Alemany, la carretera de Solsona, el passeig dels Abeuradors, i el camí ral de Cardona. També hi haurà talls a la Ronda de Queralt i la Moreta, carrer Maixerí i una part del Barcelona, un tram de la Rasa dels Molins i del carrer de Pere III. A més, hi haurà afectacions al Tossalet de les Forques i als carrers Guillem de Berguedà, Gironella, Gósol, Saldes i Quaranta Pilans.

Zones amb canvis de pressió en el subministrament

Les vies amb canvis de pressió en el subministrament seran el carrer del Programari Lliure,  el carrer de la Sardana, el Pla de l'Alemany, el passeig de la Pau, el tram central de la Gran Via, la plaça Tarascón, el carrer Aurora Bertrana, la plaça de la Font del Ros, els carrers Prat de la Riba, Lluís Companys, Francesc Macià, Pere II, Josep Maria Badia i Sobrevias, un tram del carrer Barcelona, un tram de la carretera de Sant Fruitós i la plaça d'Europa.
Arxivat a