Berga i Gironella acaben l’estiu jugant al carrer

El projecte “A les tardes juga al carrer” convoca els nens de Berga i Gironella les tardes del 3 al 7 de setembre, de 18 a 20 h

Janira Planes
03 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:02h
Berga i Gironella han tingut un estiu divertit amb el projecte "A les tardes juga al carrer". Aquesta setmana, l'última abans de l'inici del curs escolar, no serà menys entretinguda. Dimarts, dimecres i divendres, la cita convoca els petits a Berga, mentre que dimarts i dijous serà a Gironella. Cinema, reciclatge i alimentació són els puntals d'un projecte que, com l'estiu, està a punt de finalitzar.

A Berga, la setmana s'inicia amb el taller "Fem una peli", al passeig de la indústria. Dimecres 5, a la Font del Ros s'organitza el taller "Quin Rotllo", que traurà l'esperit més creatiu dels petits de la casa. Divendres 7, "Fem-nos berenar" serà la cita per als més cuinetes, a la plaça de Santa Eulàlia. En cas de pluja no cal preocupar-se, ja que les activitats es realitzaran a l'Hotel Entitats.

Les activitats a Gironella "Muntem cabanes", dimarts 4 i "Fem-nos berenar", dijous 6, encoratjaran l'esperit aventurer dels més petits. S'organitzen a la plaça Estació i en cas de pluja es realitzaran al Local del Blat.

Tots els tallers i activitats citen els participants de 18 a 20 h. i són gratuïtes i d'accés obert a tothom. El programa compta amb el suport de l'Ajuntament de Berga, l'Ajuntament de Gironella, el Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona. Les activitats van a càrrec de Rural Salut i els seus monitors i monitores s'encarreguen de tornar costum que tots els nens juguin i aprenguin al carrer.

 
Arxivat a