Borredà repartirà 30.000 estovalles amb rutes turístiques

Joan Roma considera que serà una “eina molt útil” per informar els visitants del municipi

Redacció
14 de gener del 2015
Actualitzat a la 13:40h
Amb la voluntat de fomentar el turisme rural al municipi, Borredà ha ideat una nova manera d'informar els visitants de les possibilitats del poble i del seu entorn. Ho farà a través de 30.000 estovalles que es repartiran als diferents establiments del poble i que serviran per donar a conèixer als turistes algunes de les diferents caminades que es poden realitzar al terme municipal. 

Segons han informat l'Ajuntament de Borredà, sobre les estovalles hi figuraran cinc excursions possibles de diferents dificultats, així com un codi QR per trobar-hi informació sobre els establiments, les botigues o els allotjaments del municipi. Una idea que l'alcalde, Joan Roma, considera que pot ser una “eina molt útil” perquè tindrà una doble funció: la d'informar i la de funcionar com a element per a menjar. 

Pel que fa al finançament, el material es pagarà amb els ingressos que rep l'Ajuntament de la quota turística que recapta la Generalitat, i també es demanarà un ajut a la Diputació de Barcelona. Per altra banda, es preveu que les estovalles es puguin començar a repartir gratuïtament pocs dies abans de les festes de Pasqua.
 

Model d'estovalles