El Consell Comarcal del Berguedà millora l'assessorament en beques per a estudis postobligatoris

El Consell també desplaçarà tècnics a diversos municipis de la comarca

Redacció
28 d'agost del 2018
Actualitzat a les 16:29h
Consell Comarcal del Berguedà
Consell Comarcal del Berguedà | Aida Morales.
El Consell Comarcal del Berguedà incentiva la demanda de beques per a estudis postobligatoris. Per això, l'ens ha organitzat diverses sessions per millorar l'assessorament a aquelles persones que necessitin una major informació. Així mateix, i segons han indicat, també es farà acompanyament per tramitar les sol·licituds.

Dijous 30 d'agost hi haurà la primera sessió grupal a Berga a la seu de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà. Les persones interessades s'han d'inscriure i també s'ha de portar DNI de tots els membres de la unitat familiar (fotocòpia o original), contracte de lloguer del pis, número de compte, referència cadastral (en el cas que l'estudiant es quedi a casa o vagi a viure a una altra propietat familiar). No cal portar ordinador i es recomana que hi assisteixi l'estudiant acompanyat del pare o mare. El termini per demanar les beques finalitza a finals de setembre o principis d'octubre.

Més enllà d'aquesta primera sessió, el Consell també desplaçarà tècnics a diversos municipis de la comarca per assessorar i acompanyar en la sol·licitud de les beques per als estudis postobligatoris.