La Llei de Muntanya es posa a debat a Berga

L’acte busca plasmar les visions i les demandes dels actors públics i privats

Redacció
13 de gener del 2015
Actualitzat el 14 de gener a les 17:53h
El proper dimecres 21 de gener a les 10 del matí al Pavelló de Suècia de Berga –situat al carrer de la Colònia Escolar, 2- es durà a terme una primera sessió informativa i participativa sobre la revisió de la Llei de Muntanya, molt important per les comarques de muntanya com el Berguedà. Aquesta revisió ha estat engegada per la Generalitat de Catalunya mitjançant un procés de debat i de concentració oberta al conjunt de la ciutadania.

En general, es realitzaran dues sessions a Berga i a Sort, que se sumaran a d'altres espais de debat precedents que ja s'han fet i que han buscat donar a conèixer la llei i enriquir-la amb les aportacions de tots aquells que estiguin interessats en aquest projecte. Pel que fa a les properes sessions, es vol explicar i posar a debat el document "de conclusions tècniques per a una nova llei de muntanya".

Un dels objectius d'aquest procés és posar de manifest, per poder-les tenir en compte, les visions dels actors públics i privats de les comarques de muntanya sobre la conveniència d'aquesta iniciativa i sobre com convindria orientar-la.

La segona sessió prevista en aquesta fase preliminar es durà a terme el dimecres 28 de gener a les 10 del matí a l’Oficina comarcal de turisme de Sort, situada al camí de la Cabanera, s/n. A les sessions informatives cal inscriure-s’hi prèviament.
Arxivat a