Vilada acull el 2 de setembre la tercera edició de la Lliga Berguedà-Orientació

Forma part de la Lliga Berguedà-O i de la Lliga Nord 2018 i substitueix la cursa que s’havia previst a finals de setembre a Bagà

Redacció
24 d'agost del 2018
Actualitzat a les 10:57h

Una cursa d'orientació al Berguedà. Foto: Pau Llorens


Vilada acollirà, el pròxim diumenge 2 de setembre, la tercera cursa popular d’orientació de la Lliga Berguedà-O, també puntuable per a la Lliga Nord 2018. La cursa, organitzada pel Club Orientació Berguedà (COB), s’emmarca dins del III Campus d’Estiu d’Orientació que la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya (FCOC) realitza del 2 al 8 de setembre a la comarca.
 
El centre de competició de la cursa se situarà a la zona esportiva de Vilada (al costat del camp de futbol i de la piscina). Les inscripcions es podran realitzar anticipadament fins al 30 d’agost. A partir d’aleshores, únicament es podran fer a partir de les 09:00 hores del matí del mateix dia de la cursa fins a esgotar els mapes disponibles.
 
La cursa, apta per a tots els nivells i edats, tindrà sis circuits a escollir amb més o menys dificultat i distància. A partir de les 10:00 h i fins a les 11:00 h del matí, amb base start, es donarà la sortida als corredors.
 
L’organització de la cursa a Vilada implica un canvi en el calendari de curses de la Lliga Berguedà-O, ja que anul·la la cursa que inicialment s’havia previst a finals de setembre a Bagà.