La Festa Major de Casserres: art, balls populars i molta música

El municipi celebra la seva fest grossa del 24 al 27 d'agost

Redacció
24 d'agost del 2018
Vista del municipi de Casserres
Vista del municipi de Casserres | Ajuntament de Casserres
La vila de Casserres celebra la seva festa major els propers dies. Concretament, del 24 al 27 d'agost. La festa, organitzada per la Comissió de Cultura i Festes i l'Assemblea Jove viurà quatre dies de concerts i actuacions, exposicions d'art, concursos, balls, cercaviles, sardanes i havaneres.

Divendres 24 d'agost, a la plaça Santa Maria, l'activitat començarà a les 19 h amb la inauguració de les exposicions a càrrec d'autoritats. Mitja hora més tard hi haurà una classe de zumba per a tots els públics i a les 22 h, Mar endins s'encarregarà de les havaneres i rom cremat. A la plaça de l'Ajuntament, a les 23 h el cercatasques comptarà amb la Xaranga Casa de Barrets i passada la mitjanit, Animal i Portobello faran ballar al públic en la gran cita musical de la nit.

Dissabte 25 d'agost anirà farcit de concursos. Des de les 8 h s'iniciarà el 18è concurs de pintura ràpida, que farà l'últim acte a les 14 h. A la Piscina Municipal a les 10 h hi ha programat un canó d'escuma i paral·lelament, també hi haurà un campionat de tir al plat durant el dia i un concurs de botifarra. La tarda de Casserres estarà marcada per les sardanes i el ball de nit a la plaça de Santa Maria. El dia posarà el punt final amb els concerts de Grallioli, Smoking Souls i Bossonaya a la plaça de l'Ajuntament.

Diumenge 26 d'agost serà l'ocasió en què el Casserres CF aprofitarà per fer la presentació de l'equip al camp de futbol a les 17 h. A la plaça de Santa Maria, a les 19 h hi ha programat un ball amb l'Orquestra Venus, i entre d'altres, l'ocasió especial del dia és el Ball de Gala a les 23.30 h, també a la plaça Santa Maria.

L'últim dia, el 27 d'agost, a les 16 h se celebra el concurs de Truc organitzat pel Bar la Plaça. La plaça Santa Maria acollirà els tres actes finals de la Festa Major: el lliurament de regals del dibuix infantil (a les 17.30 h), l'actuació infantil a càrrec de Jaume Barri (18.00 h) i el ball final (19.30 h) a càrrec de Marta Solsona.
Arxivat a