sopar groc

Projecte Bagà es defensa: «No és cap partit polític ni pretén ser-ho»

El contingut d'aquest projecte es donarà a conèixer a finals d'any i es posarà a disposició de totes les candidatures

per Redacció , 22 d'agost de 2018 a les 13:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Llaços grocs. Foto: Jonathan Oca


Arran de la polèmica sorgida pel sopar groc que tindrà lloc aquest divendres 25 d'agost a Bagà, Projecte Bagà, organitzadors de l'acte, han emès un comunicat on han volgut defensar la seva tasca al capdavant d'aquesta activitat. "Projecte Bagà no és cap projecte polític, ni pretén ser-ho", han declarat, en el mateix escrit on han assegurat que hi participa "gent diversa de diferents ideologies" per un projecte "de futur il·lusionant per Bagà", a l'entendre que l'actual està "obsolet".


El contingut d'aquest projecte es donarà a conèixer a finals d'any i es posarà a disposició de totes les candidatures, han afirmat. En cas que no hi hagi cap candidatura que l'accepti, es buscarà gent per fer una llista i defensar-lo. En qualsevol cas, han volgut deixar clar que les persones que treballen en aquest grup de treball estan "alienes" a qualsevol partit polític i "sense cap mena d'ambició de formar-ne part". Al contrari, han dit, es mouen pels "anhels de llibertat i de justícia" i el fet d'entendre que Bagà ha de ser un municipi solidari amb els presos i exiliats polítics. Per això, neguen que en el Sopar Groc es vulgui presentar cap candidatura municipal.
 

COMUNICAT del Projecte Bagà sobre el Sopar Groc

 

Participació