Convoquen cinc minuts de silenci davant dels ajuntaments en memòria de les víctimes dels atemptats

Berga ha anunciat l'acte per aquest divendres a les 12 del migdia, a la plaça de Sant Pere | Altres municipis com Gironella també s'han sumat a la iniciativa de l'Associació Catalana de Municipis

Redacció
16 d'agost del 2018
Actualitzat a les 18:53h

Imatge d'una convocatòria de persones a la plaça de Sant Pere, de Berga. Foto: Pilar Màrquez Ambròs/Arxiu


L'Ajuntament de Berga s'ha afegit a la proposta de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) per commemorar aquest divendres el primer aniversari dels atemptats de Barcelona i Cambrils succeïts el 17 i el 18 d'agost de l'any passat. Segons ha informat el consistori, l'acte consistirà en guardar cinc minuts de silenci en suport a les víctimes i les famílies i, posteriorment, es realitzarà la lectura d'un manifest. La convocatòria és per aquest divendres a les 12 del migdia a la plaça de Sant Pere. 

A més, segons han informat fonts de l'ajuntament de la capital del Berguedà, també es donarà compliment al Decret del Departament de la Presidència de la Generalitat 185/2018, de 16 d’agost, pel qual es decreta que les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i les corporacions públiques de Catalunya els dies 17 i 18 d’agost.

Altres municipis com Gironella també s'han sumat a la convocatòria de l'ACM davant dels ajuntaments. En el cas de Gironella, la trobada serà a dos quarts d'1 a la plaça de la Vila.
 
Arxivat a