Una discomòbil i dos dies de concerts amb Brams, Bossonaya, Miquel del Roig i Albercocks, a Borredà

La celebració arrencarà divendres amb la música dj de Divertimento

Redacció
16 d'agost del 2018
Actualitzat a les 11:29h
Ambient a Borredà durant el concert de la festa major jove de 2017.
Ambient a Borredà durant el concert de la festa major jove de 2017. | Borredà de Festa
Borredà de Festa torna a apostar per la gent jove a la Festa Major d'enguany amb tres dies de nit llarga. La celebració enceta programació el divendres 17 d'agost després del cercatasques amb la discomòbil Divertimento, acompanyada de disfresses, pluja de confeti, un Dj, un speaker i dues animadores que ambientaran la festa d'allò més fins a la matinada.
 
El dissabte 18, després del correfoc, arrencarà el concert de Brams a Borredà. Els de Berga faran vibrar la plaça demostrant que el compromís i la festa no són incompatibles. Bossonaya i les seves versions festeres els prendran el relleu i rematarà el Dj. Xandri fins que piqui el sol.
 
El tancament de festa serà de luxe. Arribarà el dimarts 21 amb el cantautor Miquel del Roig, un home que canta al gust de la gent i que a Borredà se'l reclama any rere any. Per aclamació popular i com a cloenda de la Festa Major de Borredà 2018, torna una de les apostes més originals i divertides dels darrers anys: Albercocks. Les versions de Disney més "gamberres" i transgressores que mai s'han sentit. El grup de Terrassa visita Borredà i a ritme d'Hakuna Matata la plaça vibrarà fins a la matinada. Llavors, serà hora d'anar a dormir i de començar a pensar en la Festa Major de l'any vinent.
 

Els Albercocks ja van actuar l'any passat a Borredà. Foto: Borredà de Festa