Familiars dels presos polítics i un missatge de Lluís Puig, al Sopar Groc de Bagà

L'àpat es farà el dia 25 d'agost a la plaça Porxada i la previsió és poder-hi reunir un màxim de 400 persones

14 d'agost del 2018
Actualitzat a les 20:27h

Marcela Topor intervé en el sopar groc de Vilafranca del Penedès l'1 de març del 2018. Foto: ACN


El Sopar Groc solidari, que s'organitzarà a la plaça Porxada de Bagà el pròxim 25 d'agost, comptarà amb la presència de familiars dels presos polítics i exiliats i un missatge gravat del conseller de Cultura exiliat a Brussel·les, Lluís Puig. L'activitat està organitzada per "Projecte Bagà", una iniciativa veïnal que busca el futur de Bagà amb vista a les eleccions de 2019. A més, el sopar es fa amb el suport de CDR Bagà, i entitats i veïns del poble. Un dels impulsors, Josep Ureña, ha explicat que estan pendents de confirmar que també pugui haver-hi un missatge del president a l'exili, Carles Puigdemont. El sopar serà a les 9 del vespre, costarà 12 euros, i a més dels parlaments, en acabar, hi haurà ball amb Fermí Riu.

Segons ha assenyalat Ureña, la previsió és poder-hi reunir un màxim de 400 places; una xifra que s'ha marcat l'organització, per tal que els assistents puguin cabre a l'indret on es vol fer l'àpat si el temps l'acompanya, la plaça Porxada, al centre històric del municipi. 

Del preu dels tiquets, els beneficis (2 euros de cada persona) es destinaran a l'Associació Catalana pels Drets Drets Civils, de familiars dels presos i exiliats, i es recolliran aportacions voluntàries. La venda de tiquets pot fer-se a diversos establiments de Bagà com l'Englantina, l'Estanc Ca la Ganga, Esports Gemma Noguera, Llibreria Els Barrufets, Merceria Montse, Fruites Benjamí, i el Bar Cal Ramon de Terradelles. Qui visqui fora de Bagà, també es pot fer un ingrés o transferència en el número de compte que consta al cartell. La iniciativa compta amb la col·laboració de l'Associació Catalana pels Drets Civils, Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana. 
Arxivat a