El «Paral·lel Festival» repeteix l'aposta per la música electrònica en un entorn de muntanya

La cita d'enguany té lloc a Guardiola de Berguedà els dies 31 d'agost i 1 i 2 de setembre

21 d'agost del 2018
Paral·lel Festival.
Paral·lel Festival. | Dídac Ramírez/Paral·lel Festival Facebook
Guardiola de Berguedà tornarà a immergir-se aquest estiu en el Paral·lel Festival de música electrònica. Els organitzadors han anunciat una tercera edició que se celebrarà el cap de setmana del 31 d'agost i 1 i 2 de setembre. La cita ha d'aplegar fins a catorze punxadiscos en tres tipus d'ambient diferent: el de música experimental, el de música d'ambient i el nocturn, per deixar-se portar del tot per la música tecno. L'aforament del festival està limitat a 1.000 persones. 

El cartell va tancar-se abans de l'estiu i hi figuren noms com Alan Backdrop, Dasha Rush, Forest Drive West, Guillam Izabel, Luigi Tozzi, Refracted i Valentino Mora. Entre els músics més reconeguts hi ha el japonès Wata Igharagi; però també Aimée Portioli, coneguda com a Grand River, una compositora, música i productora holandesa-italiana que viu a Berlín i que està connectada amb els camps de la música electrònica i el disseny de so, per bé que les seves composicions transcendeixen aquests gèneres.

Tampoc hi faltaran Patrick Russell, un veritable veterà de la música underground dels Estats Units, i Tobias Freund un dels pilars de l'escena electrònica actual. 

El Paral·lel Festival oferirà activitats en tres horaris ben diferenciats. S'hi podrà gaudir de l'oferta musical divendres de les 6 de la tarda a les 3 de la matinada, el dissabte de 12 del migdia a 5 de la matinada i el diumenge de 12 del migdia a 8 del vespre.

L'entitat organitzadora Paral·lel Event - els cofundadors de la qual són els catalans Fèlix Beltran, Patricia Homedes i Jordi Agustí - es proposa oferir un festival de música electrònica "diferenciat de la resta per la natura"; posant l'accent "en l'ambient d'acampada enmig de les muntanyes de l'alt Berguedà". Per tercer any consecutiu, la proposta no renuncia a oferir una àmplia proposta gastronòmica i de cuina. Un autocar traslladarà els assistents que ho vulguin des de Barcelona perquè no s'hagin de preocupar del vehicle. Els residents a la comarca tenen el 20% de descompte. 

Consulta aquí el programa complet del Paral·lel Festival 2018.
Arxivat a