Uns 725 atletes acaben el cinquè Trail del Moixeró

La XTrail de 39 quilòmetres que va tenir lloc aquest diumenge va tenir com a guanyador Andreu Simon, de Sant Vicenç dels Horts, i en categoria femenina, Tina Bes de Girona

13 d'agost del 2018
Actualitzat a les 19:59h
Trail del Moixeró 2018.
Trail del Moixeró 2018. | Josep Maria Montaner
Bagà ha acollit aquest cap de setmana la cinquena edició del Trail del Moixeró. Uns 725 atletes van finalitzar les diferents modalitats d'aquesta prova que transcorre pel parc natural del Cadí-Moixeró. Hi van col·laborar més de 200 voluntaris en tasques d'avituallament i controls.

La XTrail de 39 quilòmetres que va tenir lloc aquest diumenge va tenir com a guanyador Andreu Simon, de Sant Vicenç dels Horts, que va fer un temps de 3 hores, 57 minuts i 44 segons. El segon lloc va ser per Moisés Jiménez, de Lió, i el tercer, Jonatan Mora de Roda de Ter. En la categoria femenina, la primera va ser Tina Bes de Girona amb un temps de 4 hores, 49 minuts i 38 segons. Al podi també hi van pujar, en aquest cas, Montse Picañol de Moirà (5:00:29.31) i Eloide Varrain (5:00:46.71).

A la prova curta de 17 quilòmetres, Josep Arnal de Barcelona va ser el més veloç, completant el traçat en 1 hora i 35 minuts. Va pujar al podi acompanyat de Lluís Vila de Sant Celoni i José Antonio Pérez de Sabadell. Mònica Vives de Sitges va ser la dona amb millor temps en aquesta categoria, amb un temps d'1 hora i 52 minuts. El Trail del Moixeró ha estat per segona vegada puntuable en el rànquing de l'Associació Internacional de Trail Running (ITRA).

Les diferents classificacions del Trail del Moixeró poden consultar-se en aquest web.

Dona aquí una ullada a la galeria d'imatges de la prova.