David Font expressa la voluntat de tornar-se a presentar com a alcalde de Gironella

L'actual alcalde de Gironella explica al seu blog que si el partit li fa confiança en les primàries que hi ha previstes al setembre vol tornar a encapçalar la llista del PDECat al poble

10 d'agost del 2018
Actualitzat el 19 de març del 2019 a la 13:54h
David Font
David Font | Aida Morales
L'actual batlle de Gironella, David Font, ha expressat aquest divendres la voluntat de tornar a aspirar a l'alcaldia si el partit li fa confiança en les primàries que hi ha previstes al setembre. Ho ha explicat en un article al seu blog on ha assenyalat que "si la gent del Partit Demòcrata em fa confiança en el procés de primàries que s'obrirà al setembre, em tornaré a presentar per encapçalar un equip que segueixi treballant cada dia de l'any per fer de Gironella la vila que tots desitgem". Segons ha confirmat Font al NacióBerguedà, el motiu de voler tornar a ser alcaldable és que considera que encara hi ha projectes per resoldre. 

"La llista de projectes per fer segueix sent més llarga que la llista de projectes que hem aconseguit, i tinc ganes i forces per poder-los fer realitat, altra vegada, a partir del 2019", ha assegurat a aquest mitjà David Font. "Portem vuit anys fent projectes que eren necessaris pel municipi, i encara hi ha feina per fer, hi ha projectes que han anat sortint amb els anys", ha resumit. 

David Font va accedir a l'alcaldia de Gironella el 15 de juny del 2010 en motiu d'un pacte de govern entre ERC i CiU, els dos partits que van governar entre 2017 i 2011. Font va guanyar les eleccions municipis de 2011 i va tornar a encapçalar la llista de CiU el 2015, aconseguint majoria absoluta al poble. És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, Comptabilitat i Finances i ha estat empleat de banca. 

"Com la majoria sabeu, ja fa 8 anys que tinc el repte i l'honor d’estar al capdavant de l’alcaldia de Gironella, la Vila on he nascut i crescut, la Vila que m’estimo. Per això un dia vaig assumir el compromís d’involucrar-m’hi i treballar per millorar-la", ha expressat al blog."Personalment, estic molt satisfet de la feina feta en molts camps: hem endreçat econòmicament l’Ajuntament, hem estat capaços de donar sortida a necessitats del dia a dia i també a projectes de gran abast per a tota la població, i hem prioritzat acompanyar i donar oportunitats als qui més han patit i estan patint les conseqüències de la crisi", ha afegit l'alcalde de Gironella. 

Tot plegat, en uns anys en què la situació política que viu el nostre país també ha requerit la nostra implicació. Ho hem fet convençuts que calia (i cal): estar al costat dels nostres representants institucionals, que han estat escollits pel poble i que, legítimament, defensen un projecte polític per Catalunya que li permeti fer salts en la millora de la qualitat de vida de tots els qui hi vivim.

Segons Font, "la llista de projectes de futur segueix sent més llarga que la de projectes aconseguits. Perquè em sento amb les forces i l’energia per afrontar un nou mandat que no només serà intens en el vessant local sinó també en el nacional. I perquè els projectes han de començar i acabar, però el nostre encara li queda una llarga vida". 

"Per tot això intentaré convèncer als associats del partit que em facin novament confiança, conjuntament amb un equip de persones, per acabar aquesta transformació de Gironella que en els últims  anys ja hem traçat i demostrat. Tenim clar quin projecte volem per Gironella, i el defensaré per continuar-lo fent realitat a partir del 2019", expressa l'actual alcalde. Quan s'obri el procés de primàries del PDECat al setembre, David Font ha recordat que aquest serà un procés obert a qui vulgui presentar-se, tant als militants del partit com a algú altre, encara que en aquest últim cas es requereixen avals. De moment, Font ha dit que no té constància d'altres candidatures.
Arxivat a