Els Bombers fan una seixantena de sortides per incidències relacionades amb la pluja

La majoria de serveis s'han fet a les comarques de Girona (28) i la meitat d'aquests s'han fet a Roses

Redacció
09 d'agost del 2018
Actualitzat a les 21:13h
Tempesta a l'autopista C-58
Tempesta a l'autopista C-58 | Anna Mira
Els Bombers de la Generalitat han fet 59 sortides entre les tres i les cinc de la tarda d'aquest dijous per incidències relacionades amb la pluja. La majoria han estat per petites inundacions de baixos i de carrers i per retirar arbres caiguts.

Amb tot, cap persona ha resultat ferida. La majoria de serveis s'han fet a les comarques gironines, on se n'han fet 28, 14 dels quals s'han concentrat a Roses (Alt Empordà). Els bombers també han fet 11 sortides a la Regió d'Emergències Nord, 7 a la Regió d'Emergències Centre, 5 a la Regió d'Emergències Sud i 3 a les Terres de l'Ebre. El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat aquesta tarda que les tempestes han afectat bona part de les comarques de Girona i de Barcelona. En alguns casos ho han fet amb intensitat forta.

Protecció Civil ha activat l'alerta del pla l'Inuncat per la previsió de pluges durant aquest dijous a qualsevol punt del país i amb major intensitat a partir de la tarda. S'esperen xàfecs acompanyats de tempesta severa, que podran descarregar més de 40 litres en mitja hora.