Municipis

L'Espunyola trasllada al Govern la necessitat de millorar la C-26

Alba Camps s'entrevista amb l'alcalde Rudy Geline en el marc de les visites al territori que està fent com a delegada a la Catalunya Central

per Redacció , Berga, 9 d'agost de 2018 a les 10:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Rudy Geline i Alba Camps, aquest matí. Foto: Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central


La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, s'ha entrevistat aquest dijous amb l'alcalde de l'Espunyola Rudy Geline, en les visites que està fent arreu del territori per conèixer de primera mà els projectes i inquietuds dels petits municipis. 


Rudy Geline li ha traslladat les preocupacions del petit ajuntament sobre temes relacionats amb la cura del territori i la necessitat de prendre consciència que és important millorar la C-26. Al maig el Govern va anunciar que invertiria 23 milions d'euros per dur a terme les obres de condicionament de carretera C-26 entre Berga i Montmajor, però el projecte encara no té data d'execució ni partida.

Segons fonts de la delegació del Govern, Alba Camps ha mostrat "plena disposició" a treballar en favor del territori, també en aquest aspecte, a fi que es desenvolupi i implementi la millora viària. En aquest mateix sentit, ha traslladat a l'alcalde la previsió de propera trobada amb responsables de carreteres de la Generalitat a fi de concretar aspectes relatius al projecte previst.


La xarxa de camins i el seu necessari manteniment, així com també la millora en les relacions institucionals i de tramitació administrativa entre Generalitat i Ajuntaments, han estat també elements clau de tractament al llarg de la trobada.

 

Participació