Les Passejades Musicals dels Jardins Artigas aposten per veus femenines i propostes originals

Es podrà gaudir de l'espectacle "Cromatismes" de Neus Mar i Imma Preses, diumenge 12; i de la proposta musical "#enCantats" amb Pep Poblet, Nito Figueras i Txell Sust, dimarts 14

Redacció
08 d'agost del 2018
Actualitzat a les 21:42h
'enCantats' amb Txell Sust, Pep Poblet i Nito Figueras, onze cançons que tots tenim associades a veus masculines interpretades des d'un prisma femení.
'enCantats' amb Txell Sust, Pep Poblet i Nito Figueras, onze cançons que tots tenim associades a veus masculines interpretades des d'un prisma femení. | peppoblet.com
L'entorn únic dels Jardins Artigas de la Pobla de Lillet tornarà a omplir-se de música els propers dies 12 i 14 d'agost. Aquest entorn ideat per Antoni Gaudí permetrà al públic fer una passejada de capvespre per un dels patrimonis culturals més importants de la comarca i alhora gaudir de destacades actuacions musicals en una nova edició de les Passejades Musicals que organitza cada estiu l'Ajuntament de la Pobla de Lillet amb el suport de la Diputació de Barcelona, l'empresa Agustín Barral i el Tren del Ciment. En aquesta ocasió, es podrà gaudir de l'espectacle "Cromatismes" de Neus Mar i Imma Preses, que buscarà barrejar música i color, diumenge 12 a partir de les 8 del vespre; i de la proposta musical "#enCantats" amb Pep Poblet, Nito Figueras i la veu de Txell Sust, dimarts 14, també a partir de les 8. 

Ambdues jornades hi haurà servei de tren gratuït des de l'apartador de la Pobla Centre, amb sortida a les 19.20 i a les 19.50 hores, i tornada assegurada en finalitzar el concert. 

En el concert de Neus Mar i Imma Preses, "Cromatismes, música & color", les dues artistes uneixen les seves veus, molt diferents entre si, per cercar en cada nota l'arrel de cada sentiment. Ho fan acompanyades d'Emilio Sánchez i Pep Riu i amb un repertori en què cada cançó inspira un color diferent: la puresa del blanc, la vida del groc, l’esperança del verd i la passió del vermell, entre altres. 

El concert del 14 d'agost, per altra banda, es titula "#enCantats" i presenta cançons que cadascú té associades a veu masculines però interpretades des d'un prisma femení. S'hi podran gaudir cançons d'autors com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton i Supertramp. Txell Sust posarà la veu i s'acompanyarà del consolidat binomi musical format per Pep Poblat i Nito Figueras.

 


 
Arxivat a