Els Bombers fan set sortides a Berga en una hora per la forta pedregada

El cos ha actuat al carrer Mossèn Espelt on la branca d'un arbre estava a punt de caure per l'efecte d'un llamp | Diversos vehicles que eren aparcats al carrer han patit desperfectes i hi ha hagut inundacions a baixos i terrasses

08 d'agost del 2018
Actualitzat el 09 d'agost a les 14:24h

Vidres de cotxes trencats en un aparcament de la ciutat. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

 
Els Bombers de la Generalitat han fet set sortides a Berga aquesta tarda pels desperfectes que ha deixat la forta pedregada. Segons fonts del cos, els avisos s'han rebut entre les 17.40 i les 19.07 hores de la tarda. La majoria d'incidències detectades han estat per acumulació d'aigua als baixos o bé terrasses inundades. També s'ha hagut d'acudir al carrer Mossèn Espelt a causa de la branca d'un arbre que estava a punt de caure per l'efecte d'un llamp. 

Els Bombers han informat que, a més, s'han fet sanejaments i revisió d'elements no estructurals malmesos. Entre els carrers en els quals s'ha actuat en baixos i garatges, hi ha el carrer Salvador Espriu i al carrer Marià Obiols.

Paral·lelament, la pedregada ha trencat vidres de molts cotxes que eren aparcats a la via pública i malmès canals i baixants pluvials. 
 

Pedres de la mida d'un ou, a Berga, aquesta tarda. Foto: Cedida