Strombers i l'esport, protagonistes de la Festa Major d'Estiu de Vilada

El grup bagenc presentarà el seu darrer treball, "Stromberland", que inclou la cançó Desig que han enregistrat amb el cantat de Txarango Alguer Miquel.

Redacció
08 d'agost del 2018
La Festa Major d’Estiu de Vilada arriba al municipi del Berguedà aquest dijous i ho fa comptant amb més d'una vintena d'actes i activitats destinats a tots els públics. Un dels actes més destacats serà el concert d'Strombers de dimarts 14 d'agost.

La zona esportiva i el parc dels gronxadors seran els principals escenaris de la Festa Major d'Estiu de Vilada que ha tornat a agafar força aquests darrers anys. Després de celebrar la Festa Major de Sant Joan, Vilada ha recuperat amb intensitat la tradició de fer una segona festa gran a la temporada d'estiu. Un espectacle infantil a càrrec de la companyia Tràfec Teatre obrirà el pròxim dijous els actes d'aquestes festes que s'allargaran fins al 15 d'agost.

Un tobogan gegant d’aigua "Splash Slide" aprofitant el pendent del carrer del Migdia, dissabte al matí, serà un dels atractius cridaners pels més petits que també podran gaudir d'una festa de l'escuma (diumenge 12) o d'un taller de creació de titelles (dilluns 13).

Des de l'Ajuntament de Vilada s'ha apostat clarament per les activitats esportives com a complement perfecte dels actes més culturals. La ja tradicional Caminada Nocturna pels voltants del poble que es farà el divendres 10, s’acompanyarà aquest any d’una màsterclass de ioga el mateix divendres, un torneig de Futbol Sala (dissabte 11), un torneig de pàdel (diumenge 12) o una màsterclass de Zumba (dimecres 15).
 
El plat fort de la Festa Major d’Estiu arribarà amb el concert que es farà el dimarts 14 al Camp de Futbol, on hi actuaran el grup de versions Vizuri Versions i els Strombers. El grup bagenc presentarà el seu darrer disc "Stromberland" en la seva parada a Vilada després d’un estiu carregat d'actuacions arreu del territori.

Primera actuació a Vilada

Strombers actuarà per primera vegada a Vilada, com ja va passar el darrer agost amb els berguedans Brams. "Stromberland" és ja el desè disc del grup que encapçala Ferran Gallart i hi destaca la cançó "Desig" que el conjunt cardoní ha enregistrat amb Alguer Miquel, cantant de Txarango.

El ja clàssic sopar popular als Pins del Metge (dilluns 13), dues projeccions de la pel·lícula "El gran Hotel Budapest" (Dijous 9 i Dissabte 11) al cinema a la fresca o la presentació del llibre "República Pagesa" de Montserrat Tura són altres de les activitats que oferirà aquesta Festa Major d'Estiu de Vilada. 
 

Imatge d'arxiu de la caminada nocturna de Vilada. Foto: Cedida

Arxivat a