Alsa entra una sol·licitud a l'Ajuntament de Berga per arreglar el voladís del baixador d'autobusos

L'empresa repararà la marquesina del baixador utilitzant les bigues ja existents

07 d'agost del 2018
Actualitzat a les 16:24h
Baixador d'autobusos de Berga.
Baixador d'autobusos de Berga. | Flickr
L'empresa de transport Alsa ha entrat a l'Ajuntament de Berga "una sol·licitud de comunicació d'obres" per a la rehabilitació del voladís de la parada d'autobusos del passeig de la Pau de Berga, segons han confirmat fonts dels serveis tècnics municipals. L'objectiu de la companyia és arreglar el voladís del baixador de busos de la ciutat de Berga, un fals sostre de plàstic que va endur-se una ventada el gener de l'any 2015. 

Es tracta, segons fonts consultades, d'una sol·licitud per a la rehabilitació de la marquesina del baixador que contempla utilitzar les bigues ja existents, i no un projecte d'obra. La reparació del voladís ha estat els últims anys una de les reivindicacions dels usuaris de transport regular que agafen l'autobús a la ciutat de Berga, ja que abans de la ventada de 2015 aquest els permetia resguardar-se de la pluja i les inclemències del temps quan l'administració de venda de bitllets es troba tancada. 

Berga és l'única capital de comarca de la demarcació de Barcelona que no disposa d'una estació d'autobusos, sinó que els vehicles de transport regular paren en aquest baixador del passeig de la Pau, en ple centre urbà. En l'anterior legislatura el consistori va consensuar amb entitats veïnals i teixit econòmic que la ubicació de l'estació seria a la zona de la Font del Ros, si bé hores d'ara el projecte no disposa de calendari.
Arxivat a