Sostenibilitat

Instal·len carregadors per a vehicles elèctrics a les valls del Pedraforca

Qualsevol persona que es trobi a la zona pot utilitzar els punts de càrrega que la casa de turisme Rústic Vilella de Gisclareny ha estrenat aquest estiu

per Redacció, Berga | 7 d'agost de 2018 a les 13:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'agost de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics en una casa de turisme rural de Gisclareny. Foto: Rústic Vilella

 

La casa de turisme Rústic Vilella de Gisclareny ha instal·lat aquest estiu tres carregadors per a vehicles elèctrics disponibles per a tots els conductors que transitin per les valls del Pedraforca, i que no són exclusius dels seus clients. Els carregadors són de càrrega ràpida, i n'hi ha un d'universal, un altre per a vehicles de la marca Tesla, que ha donat suport al projecte, i un tercer per bicicletes elèctriques i motos. 

El projecte per facilitar la mobilitat elèctrica a la zona ha possibilitat també l'aposta de Rústic Vilella de Gisclareny per les bicis elèctriques que faciliten que el turisme conegui aquestes valls berguedanes amb l'ús d'aquest transport sostenible de dues rodes, i que vol servir per crear xarxa amb altres establiments turístics. La casa es troba a escassos quatre quilòmetres del nucli de Gisclareny. 

 
 

 

Participació